Fuldmagter

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt sikrer, at dine nærmeste kan underskrive på dine vegne, hvis du i fremtiden bliver syg, f.eks. som følge af alzheimers eller demens.

Generalfuldmagt

En generalfuldmagt giver mulighed for at dine nærmeste har ret til at foretage handling på dine vegne. Det kan for eksempel være retten til at disponere over dine midler i banken.

Det siger vores klienter om os

5/5
Henriette
Henriette
Læs mere
Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse med at lave testamente i samarbejde med Jura Nord. Rosa var venlig og imødekommende og formåede at omsætte alle paragrafferne til et sprog vi kunne forstå. Og dette oven i købet til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi bruger gerne Jura Nord igen en anden gang.
Kirsten
Kirsten
Læs mere
Vi fik perfekt hjælp
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Fin, venlig og hurtig service fra Rosa. Rart med en jurist der kunne forklare tingene så ikke-jurister kunne forstå. Hun forstod hurtigt vores ønsker.
Stine Christiansen
Stine Christiansen
Læs mere
Super nemt og rigtig god service
Henriette Christophersen
Henriette Christophersen
Læs mere
Rigtig god og hurtig behandling
Birgit Nikolajsen
Birgit Nikolajsen
Læs mere
Jura Nord har været meget reelle og præcise, så vores valg har vi været glade for og giver gerne virksomheden en rigtig god anmeldelse. B.& S Nikolaisen
Jeppe
Jeppe
Læs mere
Grundig og personlig vejledning omkring udarbejdelse af testamente og fremtidsfuldmagter. Vi følte os vejledt hele vejen igennem processen. Kan kun anbefales.
Tidligere
Næste