Gratis familieretscheck

Bestil gratis
Familieretscheck

Få bl.a. afklaret på baggrund af dine formueforhold og økonomiske situation:
 • Hvem arver dig?
 • Bør du oprette testamente?
 • Bør du oprette fremtidsfuldmagt?

Der er mange komplicerede regler. De ændrer sig over tid, og det kan være svært at overskue, om man nu har den bedste juridiske løsning, efter de nugældende regler. Dette både for sig selv og for sin familie, således, at man er sikret inden uheldet er ude, f.eks. som følge af sygdom, skilsmisse eller ved dødsfald. Med et familieretscheck kan du få overblik over, hvordan du og din familie er dækket i disse tilfælde.

Mange misforståelser

Nogle af de klassiske fælder er f.eks., at mange fortsat tror, at det er den bedste løsning at sidde i uskiftet bo, når man er gift og bare har fælles børn, at ens testamente ikke bør opdateres selvom arveloven er ændret, at særeje kun er for dem, som frygter en potentiel skilsmisse, eller at køb af fast ejendom sagtens kan ske uden kyndig rådgivning.

Mange tror det er hundedyrt og besværligt at sørge for en juridisk sikring af familien. Derfor venter alt for mange til det er for sent. Der er mange andre ting, som prioriteres højere i en travl hverdag. Mange tænker, at det der med arv, det skal jeg da ikke beskæftige mig med nu, men først når jeg er meget ældre, eller hvis jeg bliver syg.

Det vil JuraNord ændre på.

JuraNords specialister har rådgivet sine kunder om alle familiens forhold gennem mange år og har en solid erfaring i, hvordan man kæder alle reglerne sammen således, at der sikres en optimal løsning for vores kunder. Familien bør sikres juridisk, ligesom når man sikrer sin bil og sit hus med en forsikring. Helst uden besvær og i tide.

Vores ambition er derfor at sikre vores kunder mod en uhensigtsmæssig retsstilling ved svære fremtidige begivenheder så som, skilsmisse, dødsfald, sygdom eller problemer efter køb af en fast ejendom.

Vi er bekendt med, at vores kunder har svært ved at overskue hvilke juridiske tanker de skal eller bør gøre sig, og at de frygter en stor regning for bistand, for at blive optimalt sikret.

Gratis familieretscheck

JuraNord har derfor besluttet, at denne indledende rådgivning ydes gratis og uforpligtende som et familieretscheck.

Vi yder rådgivningen til kunder i hele Danmark, så det hele vejen igennem er så let som muligt for kunden. Det kan vi fordi al vores rådgivning foregår via telefon, mail eller videomøde, som vi sørger for at sætte op.

Digital rådgivning hele vejen, men med en personlig erfaren rådgiver uden, at gå på kompromis med kvaliteten. Dette er centralt for vores rådgivning og det mål vi altid søger at leve op til.

Vi gennemgår derfor de problemstillinger, som søges løst sammen med kunden og giver gerne uforpligtende vores erfaring videre, således vi sammen kommer hele vejen rundt, og gerne ud i alle afkroge – også dem kunden ikke selv lige havde overvejet. I et sprog, som er til at forstå.

Udmønter anbefalingen sig i, at der bør udfærdiges juridiske dokumenter tilbydes disse udført til en fast pris. Der betales først når der er enighed om hvad der skal laves og til hvilken pris.

Et familieretscheck er for alle. Uanset om du er enlig, ugift samlevende eller lever i ægteskab, så bliver din eller din families juridiske tryghed vores ansvar.

Vi gennemgår også allerede oprettede testamenter og ægtepagter uden beregning således, at vi sikrer, at dokumenterne er i overensstemmelse med de gældende arveregler. 

Bestil gratis
Familieretscheck

Få bl.a. afklaret på baggrund af dine formueforhold og økonomiske situation:
 • Hvem arver dig?
 • Bør du oprette testamente?
 • Bør du oprette fremtidsfuldmagt?

Bestil gratis familieretscheck nu

En familieretsspecialist vil herefter kontakte dig hurtigst muligt

  Det siger vores kunder om os

  Henriette
  Henriette
  Læs mere
  Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse med at lave testamente i samarbejde med Jura Nord. Rosa var venlig og imødekommende og formåede at omsætte alle paragrafferne til et sprog vi kunne forstå. Og dette oven i købet til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi bruger gerne Jura Nord igen en anden gang.
  Kirsten
  Kirsten
  Læs mere
  Vi fik perfekt hjælp
  Charlotte
  Charlotte
  Læs mere
  Fin, venlig og hurtig service fra Rosa. Rart med en jurist der kunne forklare tingene så ikke-jurister kunne forstå. Hun forstod hurtigt vores ønsker.
  Stine Christiansen
  Stine Christiansen
  Læs mere
  Super nemt og rigtig god service
  Henriette Christophersen
  Henriette Christophersen
  Læs mere
  Rigtig god og hurtig behandling
  Birgit Nikolajsen
  Birgit Nikolajsen
  Læs mere
  Jura Nord har været meget reelle og præcise, så vores valg har vi været glade for og giver gerne virksomheden en rigtig god anmeldelse. B.& S Nikolaisen
  Jeppe
  Jeppe
  Læs mere
  Grundig og personlig vejledning omkring udarbejdelse af testamente og fremtidsfuldmagter. Vi følte os vejledt hele vejen igennem processen. Kan kun anbefales.
  Tidligere
  Næste