Om os

Vores medarbejdere

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig i en konkret sag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og tilbyder altid en gratis juridisk rådgivningssamtale, hvor du kan blive rådgivet, vejledt og få afklaret de spørgsmål du måtte have.

Bestil gratis rådgivningssamtale

Hvorfor vælge os?

Du vil som klient hos JURA NORD opleve stor fleksibilitet, da du kan kontakte os over telefon eller online, lige når det passer dig.
Det skal være så nem og enkel en oplevelse, at være klient hos os. Derfor tilbyder vi både juridisk bistand over telefonen, men også ved fysiske møder, hvis dette er at foretrække. Vores fleksibilitet har medført stor positiv respons fra vores klienter, fordi det har gjort hele processen med udarbejdelsen af juridiske ydelser meget nemmere, billigere og mere fleksibelt for begge parter.

Vi er nærværende og fremsynede jurister med stor erfaring indenfor udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, samejeoverenskomster, fremtidsfuldmagter og lign. ydelser. Faglig stolthed og høj ekspertise er en af bæresøjlerne for JURA NORDs succes.

Vi yder juridisk rådgivning med udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker på et sprog, der er til at forstå.

Vores klienter siger

Værd at vide

  • Vores mission

    Vores mission er at udbrede vigtigheden af udarbejdelse af specielt et testamente, og samtidig gøre det langt nemmere og mere fleksibelt at tilbyde juridiske ydelser til en pris, alle kan betale. Vi går samtidig ikke på kompromis med kvaliteten, og vi udarbejder aldrig blot et standarddokument, men altid et juridisk gyldigt dokument, der er udformet og tilpasset på en sådan måde, at det passer til din konkrete situation og behov.

  • Skifteretten

    Vi har et rigtig godt samarbejde med skifteretterne over hele landet, og vi tilbyder altid gratis tidsbestilling for notaren (til underskrivning af testamente eller fuldmagt) i skifteretten og gratis tinglysning af fremtidsfuldmagter og ægtepagter.

  • Din tryghed

    Hos JURA NORD begår vi ingen fejl, men for god ordens skyld har vi tegnet professionel ansvarsforsikring, der dækker tab op til 10 millioner kr. Det er din tryghed som klient, at du er dækket af vores forsikring, hvis du har modtaget en af vores ydelser.