Testamente

Med et testamente får du selv indflydelse på, hvordan din arv skal fordeles blandt dine arvinger. JuraNord sikrer dig en juridisk korrekt oprettelse af dit testamente, så din arv ender hos de rette arvinger.

Ægtepagt

En ægtepagt sikrer, at formuefordelingen bliver skræddersyet efter dine ønsker og behov, i tilfælde af skilsmisse eller dødsfald. En ægtepagt skal tinglyses digitalt, og kan oprettes både før og under ægteskabet.

Børnetestamente

Familieretshuset bestemmer, hvem der skal overtage forældremyndigheden, hvis du går bort mens dine børn er mindreårige. Vil du have indflydelse på beslutningen, skal du oprette et børnetestamente.

Codicil

En codicil er et tillæg til dit i forvejen eksisterende testamente. Ønsker du alene at lave en enkelt tilføjelse eller ændring til dit testamente, kan du derfor vælge at oprette en codicil.

Da vi er gift, men har børn hver for sig, syntes vi, at det var på tide at få lavet testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt. Sammen med Rosa fra JuraNord klarede vi alle samtalerne over telefonen - så det var effektivt og der var ingen spildtid med transport. Alt det skriftlige blev klaret pr. mail - så det kan ikke blive nemmere.

Ulla Lyholm

Bliv kontaktet